Talentvolle professionals bepalen de toekomst. Mensen met ambitie en ter zake doende kennis vormen ook een inspiratiebron voor u als werkgever. Zeker nu de economie de eerste contouren van herstel laat zien. Momenteel telt het de regio Rijnmond nog 5000 HBO en WO geschoolde en werkzoekende professionals die het talent en de kwaliteit hebben om op professioneel niveau te functioneren. Stuk voor stuk professionals die het verschil kunnen maken binnen uw organisatie.

Het project heeft als doel om de arbeidsparticipatie van professionals versneld te vergroten. Door uw deelname aan dit project laat u zien maatschappelijk verantwoord te willen ondernemen. Daarnaast behouden wij talent voor de regio. Rotterdams Talent zorgt voor een duurzame match tussen uw vacature en onze professionals. In ruil daarvoor profiteert u van diverse voordelen.

Wilt u weten hoe Rotterdams Talent haar werk doet? Meer weten over onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen en dit project?
Bel of mail ons voor een afspraak.

Terug naar vorige pagina.

Het project Rotterdams Talent wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam, het UWV WERKbedrijf en Tulsie Matching Talents.

Rotterdams Talent
Rivium Brainpark III // Fascinatioboulevard 1136 A // 2909 VA Capelle aan den IJssel // 010 - 79 516 47 // info@rotterdamstalent.nl